LAJKU NAS :)
 • MESTO :

  Onlajn vebinar
 • DATUM :

  Utorak, 26. februar
 • Vreme :

  20.30
 • CENA :

  Besplatni vebinar

Draga mama, da li se kolebaš oko toga kada je pravo vreme da deca počnu da uče slova i da čitaju? Hoće li zaista detetu biti dosadno u školi ako ranije nauči da čita ili će propustiti važan period u kome je moglo, a nije naučilo da čita? Kada otpočeti? Šta nam kažu o tome savremena istraživanja? Neuronauka? Praksa u zemljama koje imaju pismo daleko složenije od našeg?

Centar za mame te poziva na besplatni vebinar “Od ranog čitanja do radosti saznanja” koji organizujemo u saradnji sa ALGO centrom.

Vebinar: Od ranog čitanja do radosti saznanja

Algo sistem ranog čitanja, novi pristup u početnoj obuci čitanja, počiva na pažljivom proučavanju svih aspekata početnog čitanja. Ideje koje zastupa prepoznate su i potvrđene na više nivoa: mišljenjem eminentnog stručnjaka u polju razvojne neuropsihologije kao i profesora Filozoskog fakulteta u Beogradu koji se bave učenjem i čitanjem, pilot projektom koji je potvrdio njegovu efikasnost, zapaženošću na Nacionalnom takmičenju za najbolju tehnološku inovaciju. ALGO model prilagođen je deci ali jasnim sistemom obuke „korak po korak“ i odraslima koji se decom bave. On nameće nove standarde jer ne čeka da se stručna javnost i širi establišment saglasi sa revolucionarnošću koju donosi i zagovara. Ovo je prvo predstavljanje ovog modela široj javnosti i Centar za mame vas sa ponosom poziva da naučite i čujete više o njemu.

O ranom čitanju i ALGO sistemu govoriće autorka modela Ljiljana Ranđić, psihološkinja i majka šestoro dece i prof. dr Vanja Ković sa Filozofskog fakulteta u Beogradu i laboratorije za neurokogniciju i primenjenu kogniciju.

Vebinar je besplatan, a prijave su na http://zamame.rs/od-ranog-citanja-do-radosti-saznanja/ Kada se registruješ, dobićeš link preko kog možeš pratiti vebinar. Mejl sa potvrdom i linkom za praćenje stiže par minuta posle registracije — ako ga ne dobiješ, molimo te da proveriš junk sanduče.

Tokom vebinara možeš postavljati pitanja u komentarima samog vebinara ili putem poruke Facebook stranici Centra za mame.
Prijavi se i zabeleži ovaj važan datum. Vidimo se na vebinaru!