Drage mame, srećna Nova 2015!

Drage mame,

 

Duga, trnovita, ali i uspešna godina je za nama. Neke od nas su po prvi put postale mame, neke po drugi ili treći put, a neke su tek saznale da je majčinstvo pred njima; neke od nas su ostale bez posla, druge su dobile posao, treće su ga promenile; neke su se udale, druge su stekle najbolju prijateljicu; neke mame su najzad postale svesne svojih snaga, sposobnosti i mogućnosti, druge već uspešno vode svoje karijere i krupnim koracima napreduju.

 

Naše želje za narednu 2015. godinu su jednostavne i odnose se na one suštinske stvari u svakome od nas:

 

Želimo nam svima hrabrosti da menjamo sebe, da postavljamo nove ciljeve i pomeramo svoje granice, jer ćemo samo tako moći da rastemo, napredujemo i usavršavamo se. Menjajući sebe menjamo svet.

 

Želimo da u sledećoj godini češće prepoznajemo trenutke koje ne bismo smeli da propuštamo i koje ne treba uzimati zdravo za gotovo. Obično takve situacije i trenuci pružaju mogućnost, ako se samo malo dublje zagledamo, shvatanja, rešavanja problema, spoznavanja istine, otvaranja novih puteva i horizonata.

 

Želimo da više uživamo u bliskosti i druženju sa bližnjim i voljenim ljudima. Oni su ti na čiju se ljubav i podršku oslanjamo i u najtežim trenucima.

 

Želimo da volimo bezrezervno i da primamo ljubav bez zadrške.

 

Želimo da se smejemo što češće, što glasnije i što iskrenije, jer je smeh preduslov za dobro zdravlje.

 

Hrabro okrenimo još jednu stranicu i ispišimo je pozitivnim i lepim događajima, razmišljanjima i osećanjima, koji će se prelivati i na sve oko nas.

 

Srećnu Novu 2015. godinu želi vam vaš Centar za mame!

 

gift-553118_1280


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *