Pozivamo vas na peti Bazar mama preduzetnica

Drage mame,

Pozivamo vas da učestvujete na petom Bazaru mama preduzetnica koji će se održati u u tržnom centru Delta City u Beogradu, u nedelju 15. novembra, od 10 sati do 22 sata.

Kao i ranije, cilj Bazara je da promoviše mame preduzetnice, da ih međusobno umreži, da predstavi široj javnosti proizvode koje one prave i usluge koje nude, kao i da omogući mamama eksluzivnu lokaciju za prodaju proizvoda i usluga.
Učestvovanjem, mame dobijaju:

– priliku da prodaju svoje proizvode i promovišu svoje usluge u tržnom centru Delta City, koji vikendom ima preko 50 hiljada posetilaca dnevno;

– medijsku promociju preduzeća koju će raditi Centar za mame, kao i marketinška agencija tržnog centra Delta City;

– priliku da se upoznaju i umreže sa drugim mamama preduzetnicama;

– promociju preduzeća i samih mama preduzetnica kroz društvene mreže Centra za mame (jedan post na Facebook stranici biće posvećen njihovom predstavljanju) i na sajtu Centra za mame, kao i kroz društvene mreže tržnog centra Delta City.

Prošle godine je više od trideset mama preduzetnica predstavilo svoje kompanije i proizvode na izložbeno-prodajnom Bazaru mama preduzetnica u Beogradu, a prvi Bazar je održan i u Novom Sadu.

Bazar mama preduzetnica je prvi bazar ove vrste u Srbiji sa ciljem da promoviše i međusobno umreži mame preduzetnice, kao i da predstavi široj javnosti sjajne stvari koje one rade.

Utisci mama koje su izlagale na Bazaru mama preduzetnica govore najviše:

“Bazar je za nas sjajna prilika da prikažemo svoj proizvod na mestu gde inače nemamo mogućnost promocije, da se upoznamo sa drugim preduzetnicama i razmenimo iskustva. Bez obzira na to čime se bavimo, na dnevnom nivou se suočavamo sa istim izazovima i zato nam znači međusobna razmena iskustava. Zaista je divan osećaj kada ste deo jedne ovako jake grupe, kada ste među ženama koje su uzele svoj život u svoje ruke i iskoristile svoje potencijale maksimalno i napravile nešto,” rekla je Sonja Dakić, vlasnica brenda platnenih pelena DajDaj, neposredno posle prošlogodišnjeg Bazara.

I ovog puta pozivamo sve zainteresovane mame preduzetnice da nam se jave na  info@centarzamame.rs i pridruže nam se 15 novembra.

Upoznajte mame koje su izlagale na prošlom Bazaru ovde.
Pratite hashtag #BazarMamaPreduzetnica, kao i #MamePreduzetnice.

I pridružite nam se! Čekamo Vas!

 

Fotka za slajder

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *