Šesti Bazar mama preduzetnica

 

rsz_bazar_mama_preduzetnica_vizuelni

Drage mame,

 

Pozivamo vas da učestvujete na Šestom Bazaru mama preduzetnica koji će se održati u u tržnom centru Delta City u Beogradu, u subotu 13. februara, od 10 sati do 22 sata.

 

Kao i ranije, cilj Bazara je da promoviše mame preduzetnice, da ih međusobno umreži, da predstavi široj javnosti proizvode koje one prave i usluge koje nude, kao i da omogući mamama eksluzivnu lokaciju za prodaju proizvoda i usluga.

 

Učestvovanjem, mame dobijaju:

– priliku da prodaju svoje proizvode i promovišu svoje usluge u tržnom centru Delta City, koji vikendom ima preko 50 hiljada posetilaca dnevno;

-medijsku promociju preduzeća koju će raditi Centar za mame, kao i marketinška agencija tržnog centra Delta City

-priliku da se upoznaju i umreže sa drugim mamama preduzetnicama

-promociju svog preduzeća i sebe kao mame preduzetnice kroz društvene mreže Centra za mame

 

Prošle godine je više od 50 mama preduzetnica predstavilo svoje kompanije i proizvode na izložbeno-prodajnom Bazaru mama preduzetnica u Beogradu.

 

Bazar mama preduzetnica je prvi bazar ove vrste u Srbiji sa ciljem da promoviše i međusobno umreži mame preduzetnice, kao i da predstavi široj javnosti sjajne stvari koje one rade.

 

Utisci mama koje su izlagale na Bazaru mama preduzetnica govore najviše:

 

“Bazar je za nas sjajna prilika da prikažemo svoj proizvod na mestu gde inače nemamo mogućnost promocije, da se upoznamo sa drugim preduzetnicama i razmenimo iskustva. Bez obzira na to čime se bavimo, na dnevnom nivou se suočavamo sa istim izazovima i zato nam znači međusobna razmena iskustava. Zaista je divan osećaj kada ste deo jedne ovako jake grupe, kada ste među ženama koje su uzele svoj život u svoje ruke i iskoristile svoje potencijale maksimalno i napravile nešto,” rekla je Sonja Dakić, vlasnica brenda platnenih pelena DajDaj.

 

I ovog puta pozivamo sve zainteresovane mame preduzetnice da nam se jave na  info@centarzamame.rs do petka, 5. februara i pridruže nam se 13. februara u holu Delta Sitija.

 

Upoznajte mame koje su izlagale na prošlom Bazaru ovde.

Pratite hashtag #BazarMamaPreduzetnica, kao i #MamePreduzetnice na društvenim mrežama.

 

I pridružite nam se! Čekamo Vas!

Comments

One response to “Šesti Bazar mama preduzetnica”

  1. […] Više informacija o organizaciji dostupno je na sajtu http://www.centarzamame.rs […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *