Sedmi Bazar mama preduzetnica ovog vikenda u Delta Sitiju

Sedmi Bazar mama preduzetnica

Preko 50 mama preduzetnica iz cele Srbije predstaviće svoje kompanije i proizvode na sedmom izložbeno-prodajnom Bazaru mama preduzetnica. Bazar se održava u subotu, 22.oktobra, od 10 do 22 sata, u beogradskom tržnom centru Delta City, uz čiju se saradnju Bazar organizuje od samog početka.

 

Posetioci će na Bazaru moći da vide i kupe proizvode koje mame prave, a na štandu Centra za mame imaće priliku da upoznaju nekoliko mama i čuju njihove preduzetničke priče, kao i da dobiju savet od knjigovođe o tome kako da osnuju sopstvenu firmu. Pravnici Centra za mame će takođe biti dostupni mamama koje imaju nedoumice i ne znaju kako da ostvare svoja radna prava. Satnica programa štanda Centra za mame je sledeća:

 

11-13 sati – knjigovođa, Euroračunovodstvo

14 -16 sati – pravnici i pravnice Centra za mame

18 – 20 sati – mame preduzetnice

 

„Bazar mama preduzetnica postoji sa ciljem da promoviše i međusobno umreži preduzetnice, kao i da predstavi široj javnosti mame preduzetnice i sjajne stvari koje one rade. Dosadašnji Bazari su pokazali da je mamama ovaj vid umrežavanja i podrške potreban, a interesovanje javnosti je uvek veliko da upoznaju i podrže ove hrabre žene, koje uspevaju uspešno da vode poslove u ovim ekonomsko teškim vremenima”, izjavila je Jovana Ružičić, direktorka Centra za mame, udruženja koja organizuje Bazar.

 

Centar za mame, udruženje građana koja se zalaže za radna i druga prava mama i bori protiv svih vidova diskriminacije kojima su mame danas izložene, poziva Vas da upoznate mame preduzetnice koje učestvuju na ovogodišnjem Bazaru na Facebook stranici Centra za mame i da im se pridružite na Bazaru!

 

Sponzor Sedmog Bazara mama preduzetnica je Nuk – Razumeti život.

 

Dobrodošli!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *