Učlanite se u Klub mama preduzetnica

Učlanite se u Klub mama preduzetnica

Centar za mame poziva sve mame preduzetnice sa registrovanim firmama da se učlane u Klub mama preduzetnica. Klub je sledeći korak kojim Centar za mame nastavlja da podržava mame preduzetnice. U okviru Kluba mama preduzetnica Centar za mame organizuje radionice na kojima će vrhunski stručnjaci u svojim oblastima preneti praktična znanja i alatke koji su svakoj preduzetnici neophodni u različitim fazama preduzetništva. Takođe, oni će preneti primere iz ličnog iskustva i obezbediti materijal kojem ćete i posle radionica moći da pristupite.

Raspored radionica

Sreda, 1. februar – Prodaja, Nebojša Milićević
Sesija Prodaja bavi se osnovnom strukturom procesa prodaja i načinima da se poveća efikasnost prodajnih aktivnosti. Posebna pažnja će biti posvećena razmeni iskustava o načinima formiranja tržišnih cena.

Sreda, 8. februar – Strateško planiranje, Brankica Ljamić Ivanović
Svrha strateškog razmišljanja je uspostavljanje prioriteta i olakšavanje donošenja odluka. Na radionici će biti predstavljeno nekoliko alata koji ih olakšavaju.

Sreda, 15. februar  – Timski rad po Kazein principima – Efikasno korišćenje ljudskih resursa, Nebojša Milićević
Sesija Timski rad po Kazein principim prezentuje timski rad kao neizbežni alat u procesu unapređenja procesa i efikasnosti poslovanja. Biće predstavljene osnovne prednosti timskog rada, struktura timova, kao i preporuke za njihov efikasan rad.

Sreda, 22. februar – Izvoz robe na strana tržišta, Lana Ćurčić
Tema ove radionice će biti izvoz robe na strana tržišta, a predavanje će obuhvatiti objašnjenja koja će mamama preduzetnicama olakšati poslovanje i uputiti ih u otvaranje ka jednom ogromnom tržištu bez administrativnih prepreka.

Četvrtak, 2. mart – Finansiranje malih preduzeća, Miloš Paunović
Četvrtak, 9. mart – Komunikacije, društvene mreže i marketing, Jelena Vasilev

O predavačima

Nebojša Milićević je jedan od retkih konsultanata sa praktičnim „terenskim“ iskustvom u razvijanju i unapredjivanju poslovanja. Tokom karijere pomogao je firmama kao što su DU PONT, MOULINEX, BEARMACH, PIAGGIO i DRENIK ND da zauzmu vodeća mesta na tržištima Srbije i regiona. Više o njemu pročitajte ovde.

Brankica Ljamić Ivanović ima preko 25 godina profesionalnog iskustva u proizvodnji, prodaji i marketingu i, od pre 15 godina, u koučingu, višem obrazovanju, obukama, mentoringu i konsaltingu. Više o njoj saznajte ovde.

Lana Ćurčić je direktorka marketinga i glavni knjigovođa u knjigovodstvenoj agenciji Euroračunovodstvo gde se bavi knjiženjem glavne knjige, vođenjem poreskih evidencija, vođenjem registra osnovnih sredstava i amortizacija, analitičkom evidencijom konta, obračunom zarada i izradom završnih računa.

Jelena Vasilev je ekspertkinja za digitalne komunikacije i marketing. Više o njoj saznajte ovde.

Miloš Paunović je stručnjak za korporativnu društvenu odgovornost i interne komunikacije u Erste banci. Direktor je Razlivališta, organizacije koja stvara ohrabrujuće okruženje za razvoj preduzetništva i projektni direktor Social Impact Award Srbija. Više o njemu pročitajte ovde.

Radionice će se održavati sredom u februaru i četvrtkom u martu, od 9 ujutru do 12 časova, u periodu od 1. februara do 9. marta u Beogradu, u hotelu Excelsior, Kneza Miloša 5, kao i u predstavništvu Erste banke, Bulevar Milutina Milankovića 11b.

Članarina u Klubu mama preduzetnica koja pokriva učešće na ovih 6 radionica je 5000 dinara. Članarina se plaća iz jednog puta, pre početka serijala.

Budući da je broj mesta ograničen, prijave za učešće primamo do 25. januara na sandra@centarzamame.rs. Pišite nam i za sva dodatna pitanja koja imate.

Klub mama preduzetnica organizovao je Centar za mame uz podršku Erste banke. Namenjen je mamama preduzetnicama sa registrovanim firmama.

Razvijajte Vaše poslovanje sa sigurnošću i entuzijazmom. Pridružite se uspešnima u Klubu mama preduzetnica!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *