Osmi Bazar mama preduzetnica ovog vikenda u TC Delta City

Mame koje stvaraju magiju

Osmi izložbeno-prodajni Bazar mama preduzetnica održava se u nedelju 19. februara od 10 do 22 sata u tržnom centru Delta City u Beogradu. Na njemu će preko 50 mama preduzetnica iz cele Srbije predstaviti svoje kompanije i proizvode.

Unikatna garderoba za celu porodicu, modni aksesoari, prirodna kozmetika, igračke, samo su neke od stvari koje će posetioci moći da kupe tog dana. Pored prilike za kupovinu proizvoda koje prave mame preduzetnice, Bazari su sjajna prilika da oni koji razmišljaju o preduzetništvu upoznaju hrabre mame koje su se već odvažile na taj korak i čuju njihova iskustva.

„Bazar mama preduzetnica postoji da promoviše i međusobno umreži preduzetnice, kao i da predstavi široj javnosti mame preduzetnice i sjajne stvari koje one rade”, izjavila je Jovana Ružičić, direktorka Centra za mame, udruženja koja organizuje Bazar. „Bazare organizujemo dva puta godišnje, a zainteresovane pozivamo da tokom cele godine podržavaju sjajne mame preduzetnice time što će kupovati njihove proizvode u Maminoj prodavnici, prvoj onlajn radnji za jedinstvene stvari koje prave mame preduzetnice”, dodala je Jovana Ružičić.

Centar za mame, udruženje građana koja se zalaže za radna i druga prava mama i bori protiv svih vidova diskriminacije kojima su mame danas izložene, poziva Vas da upoznate mame preduzetnice koje učestvuju na ovogodišnjem Bazaru na Facebook stranici Centra za mame  i da nam se pridružite na Bazaru!

Bazar se organizuje u saradnji sa tržnim centrom Delta City.

Dobrodošli!


Posted

in

,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *