Jutarnji džoging za mame u Šidu

Jutarnji džoging za mame u Šidu

Prvog aprila pokrenuta je nova akcija Centra za mame Šid, pod nazivom „Jutarnji džoging za mame”. Cilj je da se okupi što veći broj mama iz Šida i okoline, kao i svih drugih žena na zajedničku rekreaciju, na upoznavanje i druženje. Cilj Centra za mame u Šidu je takođe i da motiviše mame da izdvoje vreme za sebe i brigu o svom zdravlju.

„Odlučile smo se za džogiranje u ranim jutarnjim časovima, jer je skoro svaki drugi termin kod većine mama uvek zauzet. Takođe, mame su najodmornije ujutro i ova doza aktivnosti i svežeg vazduha im dođe kao „punjenje baterija” za ceo dan pred njima”, kaže Jelena Kovinčić, koordinatorka Centra za mame u Šidu.

Iako je džogiranje bilo planirano samo za subotu u 7 ujutro, mame su već počele da koriste i nedeljni jutarnji termin – od 8 ujutro. Oba termina verovatno postaju redovan raspored trčanja i druženja za mame.

Ukoliko živite u Šidu ili okolini i želite da lepo, uz druženje, i s mnogo energije započnete vikend, pridružite se šidskim mamama, svake subote u 7 ujutro u parku u Zelenom pojasu u Šidu. Sa Centrom za mame u Šidu možete kontaktirati putem njihove Fejsbuk stranice.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *