Dobro došli na deseti Bazar mama preduzetnica

Deseti Bazar mama preduzetnica biće održan u Beogradu, u tržnom centru Delta City, u subotu 21. oktobra.

Pozivamo sve mame preduzetnice da se prijave putem mejla bazar@centarzamame.rs 

Dobro došli na deseti Bazar mama preduzetnica

Na Bazarima mama preduzetnica promovišemo mame preduzetnice, međusobno ih umrežavamo, predstavljamo široj javnosti proizvode koje one prave i usluge koje nude i obezbeđujemo im eksluzivnu lokaciju za prodaju proizvoda i usluga.

Bazar organizuje Centar za mame u saradnji sa Delta sitijem i uz medijsku podršku Blic žene, magazina Lepota & zdravlje, portala Najbolja mama na svetu i Dobre vesti, kao i Naxi radija.

Učestvovanjem na Bazaru, mame preduzetnice dobijaju:

– priliku da prodaju svoje proizvode i promovišu svoje usluge u tržnom centru Delta City, koji vikendom ima preko 50 hiljada posetilaca dnevno;
-medijsku promociju preduzeća koju će raditi Centar za mame, kao i marketinška agencija tržnog centra Delta City. Takođe dobijaju i medijsku promociju kod medijskih sponzora Bazara;
-priliku da se upoznaju i umreže sa drugim mamama preduzetnicama;
-promociju svog preduzeća i sebe kao mame preduzetnice kroz društvene mreže Centra za mame.

Da vidite kako je bilo na nekim od prošlih Bazara, pogledajte ovde  i ovde  a da upoznate neke od učesnica ranijih Bazara pogledajte ovde  i ovde.

Pre desetog Bazara biće održan i deveti, u Nišu, u tržnom centru Forum, u subotu 7. oktobra. Izuzetno smo srećne što se sledećeg meseca vidimo tamo i pozivamo sve zainteresovane mame preduzetnice iz Niša i okoline da učestvuju i da se jave na nis@centarzamame.rs.

Do sada je preko 130 mama preduzetnica predstavilo svoje kompanije i proizvode na izložbeno-prodajnim Bazarima mama preduzetnica.

Pozivamo vas se prijavite na bazar@centarzamame.rs.

Pridružite nam se! Čekamo Vas!


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *