Dobro došli na jedanaesti Bazar mama preduzetnica

Drage mame preduzetnice,

Jedanaesti Bazar mama preduzetnica biće održan u Beogradu u tržnom centru Delta City u subotu 14. aprila.

Cilj Bazara mama preduzetnica je da promoviše mame preduzetnice, da ih međusobno umreži, da predstavi široj javnosti proizvode koje one prave i usluge koje nude, kao i da omogući mamama eksluzivnu lokaciju za prodaju proizvoda i usluga. Bazar organizuje Centar za mame u saradnji sa Delta sitijem i uz medijsku podršku Blic žene, magazina Lepota & zdravlje, portala www.najboljamamanasvetu.com i www.dobrevesti.rs kao i Naxi radija.

Dobro došli na deseti Bazar mama preduzetnica

Bazar je namenjen mamama preduzetnicama koje učestvovanjem dobijaju:

priliku da prodaju svoje proizvode i promovišu svoje usluge u tržnom centru Delta City, koji vikendom ima preko 50 hiljada posetilaca dnevno;

-medijsku promociju preduzeća koju će raditi Centar za mame, kao i marketinška agencija tržnog centra Delta City. Medijsku promociju kod medijskih sponzora Bazara

-priliku da se upoznaju i umreže sa drugim mamama preduzetnicama

-promociju svog preduzeća i sebe kao mame preduzetnice kroz društvene mreže Centra za mame

Da vidite kako je bilo na nekim od prošlih Bazara, pogledajte ovde i ovde, a da upoznate neke od učesnica ranijih Bazara pogledajte ovde i ovde.

Do sada je preko 150 mama preduzetnica predstavilo svoje kompanije i proizvode na izložbeno-prodajnim Bazarima mama preduzetnica.

Više informacija i uslove učestvovanja pronađite ovde –  FAQ

 


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *