Dobro došli na dvanaesti Bazar mama preduzetnica

Drage mame preduzetnice,

Pozivamo vas da učestvujete na dvanaestom Bazaru mama preduzetnica koji će se održati u Beogradu, u tržnom centru Delta City, u subotu 6. oktobra.

Bazare mama preduzetnica organizujemo sa ciljem da promovišemo mame preduzetnice, da ih međusobno umrežimo, da predstavimo široj javnosti proizvode koje one prave i usluge koje nude, kao i da omogućimo mamama eksluzivnu lokaciju za prodaju proizvoda i usluga. Bazar organizuje Centar za mame u saradnji sa Delta sitijem i uz medijsku podršku Blic žene, magazina Lepota & zdravlje, portala www.najboljamamanasvetu.com i www.dobrevesti.rs i Naxi radija.

Dvanaesti Bazar mama preduzetnica

Bazar je namenjen mamama preduzetnicama koje učestvovanjem dobijaju:

  • priliku da prodaju svoje proizvode i promovišu svoje usluge u tržnom centru Delta City, koji vikendom ima preko 50 hiljada posetilaca dnevno;
  • medijsku promociju preduzeća koju će raditi Centar za mame, kao i marketinška agencija tržnog centra Delta City. Medijsku promociju kod medijskih sponzora Bazara
  • priliku da se upoznaju i umreže sa drugim mamama preduzetnicama
  • promociju svog preduzeća i sebe kao mame preduzetnice kroz društvene mreže Centra za mame

Da vidite kako je bilo na nekim od prošlih Bazara, pogledajte ovde i ovde, a da upoznate neke od učesnica ranijih Bazara pogledajte ovde i ovde.

Do sada je preko 150 mama preduzetnica predstavilo svoje kompanije i proizvode na izložbeno-prodajnim Bazarima mama preduzetnica.

Pozivamo vas da se prijavite na bazar@centarzamame.rs. Broj mesta je ograničen i popunjava se po principu ”ko prvi devojci”, tako da — požurite! Više informacija i uslove učestvovanja pronađite na FAQ.

Pridružite nam se! Čekamo Vas!


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *