Online grupa psihološke podrške za mame koje su tokom pandemije ostale bez posla

Drage mame,

Istraživanje Centra za mame pokazuje da je tokom trajanja vanrednog stanja više od 4% mama ostalo bez posla. Sada, kada se vanredno stanje završilo, možemo samo da pretpostavimo da je taj broj još veći.

Gubitak posla je u bilo kom životnom trenutku traumatično i stresno iskustvo. Potraga za novim poslom je zbog situacije sa COVIDom-19 dodatno izazovna. Znamo da sve ovo stvara osećaje straha, stida i beznadežnosti.

Sa željom da podržimo mame koje su tokom pandemije ostale bez posla, pokrećemo online grupu besplatne psihološke podrške za njih.
Grupa, za koju mogu konkurisati mame iz cele zemlje, sastajaće se online putem besplatne aplikacije Zoom kojoj se može pristupiti preko kompjutera, mobilnog telefona ili tableta.

Prijava za grupu psihološke podrške za mame koje su tokom pandemije ostale bez posla

U grupi online psihološke podrške za mame koje su tokom pandemije ostale bez posla, imaćete priliku da otvoreno razmenjujete iskustva, iskažete nezadovoljstvo, strahove i strepnje. Grupa je mesto gde ćete dobiti suštinsko razumevanje ostalih članica i priliku da napravite nove kontakte. Pored toga, dobiće i jasne smernice važne za nastavak karijernog puta.

Grupu vodi Mila Muškinja, psihoterapeutkinja pod supervizijom u oblasti Transakcione analize i licencirani kouč za promenu karijere. Mila je od početka pandemije vodila psihološke grupe podrške za ljude koji su zbog COVIDa-19 ostali bez posla i pružala psihološku podršku zaposlenima u zdravstvu.

Grupa se sastaje tokom šest nedelja, četvrtkom od 12.00 do 13.30 časova i počinje sa susretima 30. juna.
Prijavite se OVDE.

Ako su vam potrebne dodatne informacije o prijavi i grupama, pišite nam na info@centarzamame.rs.
Rok za prijavu je 25. jun.

Broj mesta je ograničen, a sve prijavljene mame biće obaveštene o rezultatu konkursa.
Učešće u grupama podrške je besplatno, ali vas molimo da se ne prijavljujete ako ne možete da se obavežete da ćete prisustvovati svim susretima.

Ovaj projekat Centra za mame sprovodi se u okviru programa Aktivne zajednice: solidarni odgovor na COVID-19 koji sprovodi Trag fondacija.

Uvek tu za vas, drage mame,
Vaš Centar za mame


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *