Mamin život 2020. godine: pokaži svoj i priključi se diskusiji

Balansiraš između posla, dece i drugih obaveza intenzivnije nego ikada ranije? Pomažeš deci oko nastave na daljinu i brineš kada odlaze u školu sa maskama na licu? Primorana si da radiš od kuće i prisustvuješ nebrojenim onlajn sastancima ili si dobila otkaz? Pitaš se kada će se sve ovo završiti i kada ćeš ponovo moći da budeš uobičajeno zauzeta i iscrpljena, jer ti je stvarno dosta ove pandemije i svega što je donela? Ili se možda ništa značajno nije promenilo u tvom životu, jer si sve što sad radiš radila i ranije istim intenzitetom?

Draga mama, važna si i sve što radiš je neizmerno značajno, ma koliko se tebi nekad to činilo malo i nedovoljno. Na tvojim leđima stoji tvoja porodica i celo društvo.

Mi želimo da saznamo kako izgleda tvoj dan i kako izlaziš na kraj sa obavezama.

Zato te pozivamo da snimiš video kolaž (video sastavljen od kolaža fotografija ili video scena, praćen muzikom, tvojim komentarima ili bez zvuka) o tome kako izgleda jedan tvoj tipičan dan ove 2020. godine i pošalješ nam ga, a mi ćemo ga podeliti sa zajednicom mama na našoj Fejsbuk i Instagram stranici. Ukoliko želiš da te tagujemo, pošalji nam korisničko ime koje koristiš na Instagramu i Fejsbuku.

Mamin život 2020. godine pokaži svoj i priključi se diskusiji

Molimo te da video sačiniš prema sledećem uputstvu.

  • MP4 format
  • Maksimalno trajanje 60 sekundi
  • Maksimalna širina videa 1080 piksela
  • Maksimalna veličina fajla 15 mb
  • Video pošalji na mejl info@centarzamame.rs do ponedeljka, 7. decembra 2020. godine.

Pokaži i kaži sve što ti je važno! Naše obaveze i dužnosti se podrazumevaju, a o pravima se malo priča i zna i u uobičajenom okolnostima, a sada još manje. Budi duhovita i našali se, budi ozbiljna i prenesi poruku koja ti je važna, budi vesela, budi ljuta, pokaži nam kako si i kako se boriš u ovim izuzetnim okolnostima.

Ovim videima želimo da pokrenemo onlajn diskusiju među mamama, gde će svaka od nas moći da da oduška sebi, pruži i primi reč utehe i ostane sigurna u uverenju da nije sama.

Draga mama, nisi sama.
Tvoj Centar za mame


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *