Učestvuj u istraživanju Porođaj tokom pandemije

Centar za mame te poziva da učestvuješ u anketi Porođaj tokom pandemije o tvom iskustvu porođaja tokom COVID-19 pandemije. Anketa je namenjena ženama koje su se porodile tokom pandemije, odnosno posle 1. marta 2020. godine. Ovom anketom želimo da saznamo kakva je bila pripremljenost, kvalitet i otpornost zdravstvene službe za porodilje i novorođenčad u Srbiji, kao i kakva iskustva su porodilje imale.

Cilj istraživanja Porođaj tokom pandemije je poboljšanje kvaliteta porodiljskih usluga u Srbiji; zasniva na standardima Svetske zdravstvene organizacije za poboljšanje kvaliteta bolničke nege porodilja i novorođenčadi.

Istraživanje: Porođaj tokom pandemije

Anketu sprovodimo u okviru međunarodnog projekta IMAGINE EURO (Poboljšanje nege porodilja i novorođenčadi u evropskom regionu) koji sprovodi Pedijatrijski institut Burlo Garofolo (IRCCS Materno Infantile Burlo Garofolo) iz Trsta u Italiji, jedan od vodećih svetskih istraživačkih centara i kolaborativni centar Svetske zdravstvene organizacije za zdravlje porodilja i dece. Projekat uključuje dve ankete — jednu namenjenu porodiljama i drugu zaposlenima u zdravstvu; obe će se sprovoditi u 19 zemalja. Centar za mame je partner za Srbiju za istraživanje iskustava porodilja.

Učestvuj u međunarodnoj istraživačkoj studiji i prenesi nam svoje iskustvo na porođaju. Podeli anketu sa ženama za koje znaš da su se porodile tokom trajanja pandemije.

Tvoje učešće je dobrovoljno, a anketa je anonimna. Popunjava se onlajn i traje oko 15 minuta. Poštujemo tvoju privatnost i zahvaljujemo ti se na odvojenom vremenu.

Da popuniš anketu, klikni ovde.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *