Mama, kako si? Istraživanje o uticaju pandemije COVID-19 na mame

Draga mama, unapred hvala što ćeš odvojiti nekoliko minuta da podeliš svoje iskustvo u poslednjih skoro godinu dana (od dolaska korona virusa u našu zemlju) sa nama.

Hvala ti što ćeš nam pomoći da saznamo i razumemo kako se majčinstvo menja za vreme pandemije i kako utiče na tebe.

Mama, kako si? Istraživanje o uticaju pandemije COVID-19 na mame

Ako samostalno obavljaš roditeljsku dužnost, odnosno ako živiš bez partnera, molimo te da preskočiš pitanja vezana za odnos sa partnerom i popuniš ona koja se odnose na tebe, a da na ostala pitanja, koja su namenjena svima, odgovoriš.

Pitanja se odnose na tvoja iskustva proživljena u poslednjih godinu dana, odnosno otkako je korona virus ušao u našu zemlju. Pitanja su namenjena mamama koje žive u Srbiji i odgovori će biti objavljeni početkom marta na našem sajtu.

Tvoje učešće je dobrovoljno, a anketa je anonimna. Popunjava se onlajn i traje oko 7 minuta. Poštujemo tvoju privatnost i zahvaljujemo ti se na odvojenom vremenu, kao i na tome što ćeš proslediti istraživanje svojim prijateljicama, koleginicama i rođakama koje su takođe mame.

Da popuniš anketu, klikni ovde.

Centar za mame prati situaciju u kojoj se mame u Srbiji nalaze od početka pandemije.

Pogledaj rezultate istraživanja o iskustvima mama tokom trajanja vanrednog stanja u Srbiji, i saznaj kako su se mame snalazile posle vanrednog stanja.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *