Super povoljni onlajn kursevi za super mame – najbolji poklon za 8. mart

Iskoristi fantastične osmomartovske popuste da stekneš nova znanja.

Nauči da programiraš, savladaj programski jezik Python i potpuno ovladaj programom MS office — nauči, uvežbaj i primeni, po super ceni!

I za ovaj Međunarodni dan žena, Centar za mame i Krojačeva škola daruju ti priliku da stekneš nova znanja uz sjajne popuste. Ovo je naša zajednička akcija podrške mamama koju organizujemo jednom godišnje, upravo za 8.mart. Ovom akcijom prepoznajemo koliko je znanje važno za napredak i darujemo ti priliku da ostvariš svoje planove i snove na lakši način.

Mama programira IT Mama

Ove godine nudimo ti tri različita paketa obuka. Cena za svaki, samo sada, je 39 evra. Ušteda koju ćeš ostvariti uz naš popust ide do 90%.

Popust za mame traje od četvrtka, 4. marta do kraja dana u četvrtak, 11. marta. Ovaj značajan popust ostvaruješ plaćanjem u jednoj rati. Kursevi ostaju tvoji zauvek, a da bi ih pohađala nije potrebno prethodno znanje.

Paket Mama programira je tvoja osnova za ulazak u IT svet i sadrži 11 kurseva: Atom text-editor, HTML, CSS, CSS Flexbox, Responsive dizajn i Bootstrap 3, Bootstrap 4, Domen, hosting, cPanel, SASS, JavaScript Core, WordPress od osnova do web sajta i Facebook oglašavanje. Više informacija o paketu možeš da nađeš ovde, gde takođe upisuješ kurs. Da bi ostvarila popust, unesi promo kod ITMAMA.

Kompletna obuka za paket MS Office sadrži 8 kurseva koji će ti pomoći da u potpunosti savladaš MS office program, kao i da dobiješ sertifikat. Ovaj paket kurseva sadrži sve nivoe znanja Excela, Worda i PowerPointa koje ćeš naučiti na ekspertskom nivou. Više informacija o paketu možeš naći ovde, gde takođe upisuješ kurs. Da bi ostvarila popust, unesi promo kod OFISMAMA.

Kompletna obuka za paket MS Office

Pored ova dva paketa, nudimo ti i kompletnu obuku za programski jezik Python, danas jedan od najpopularnijih programskih jezika koji čak i naša deca uče u školi. Više informacija o kursu možeš da pronađeš ovde, gde takođe upisuješ kurs. Da bi ostvarila popust, unesi promo kod PYMAMA.

obuka za programski jezik Python

Registracija za online kurseve vrši se na sajtu Krojačeve škole. Potrebno je da na linku željene obuke izabereš opciju UPIŠI KURS i da na sledećem koraku uneseš odgovarajući promo kod. Kursevi koje kupiš tokom ove akcije ostaju tvoji i nemaju rok trajanja, tako da možeš da učiš kada je tebi zgodno.

Pokloni sebi ili nekoj drugoj mami znanje, zato što ko ima znanje — ima i moć! Iskoristi ovu akciju do 11. marta i uštedi do 90% cene kursa!

Za sva pitanja i dodatne informacije, piši nam na mamaprogramira@centarzamame.rs

Srećan ti Međunarodni dan žena!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *