Do 90% popusta za sjajne onlajn kurseve – najbolji poklon za 8. mart

I za ovaj Međunarodni dan žena, Centar za mame i Krojačeva škola daruju ti priliku da stekneš nova znanja uz sjajne popuste. Ovo je naša zajednička akcija podrške mamama koju organizujemo jednom godišnje, upravo za 8.mart, četvrtu godinu zaredom. Pozivamo te da iskoristiš fantastične osmomartovske popuste i da stekneš nova znanja.

Nauči veb dizajn, savladaj Javascript, završi kompletnu obuku iz digitalnog marketinga i potpuno ovladaj programom MS office — nauči, uvežbaj i primeni, po super ceni!

Ove godine nudimo ti četiri različita paketa obuka. Ušteda koju ćeš ostvariti uz naš popust ide i do 90%.

Popust za mame traje od četvrtka, 3. marta do kraja dana u četvrtak, 10. mart. Svi kursevi ostaju tvoji zauvek, a da bi ih pohađala nije potrebno prethodno znanje.

Kompletna obuka za Web dizajn paket sadrži 13 kurseva koji će ti pomoći da postaneš veb dzajnerka odmah, kao i da dobiješ sertifikat. Ovaj paket kurseva sadrži kurseve Affinity Designer, Atom text – editor, HTML, CSS, CSS Flexbox, Responsive design i Bootstrap 3, Bootstrap 4, SASS kao i 5 različitih praktični rad kurseva koji će ti pomoći da testiraš znanje. Više informacija o paketu možeš naći ovde, gde takođe upisuješ kurs. Da bi ostvarila popust, unesi promo kod WEBMAMA. Cena kursa sa popustom je 59 evra, umesto pune cene od 240 evra.

Kompletna obuka za JAVASCRIPT paket sadrži 6 kurseva i, naravno, sertifikat na kraju. Ovaj paket kurseva sadrži kurseve HTML, Atom text-editor, CSS, JavaScript Trilogija – I deo, JavaScript Trilogija – II deo i JavaScript Trilogija – III deo. Više informacija o paketu možeš naći ovde, gde takođe upisuješ kurs. Da bi ostvarila popust, unesi promo kod JSMAMA. Cena kursa sa popustom je 39 evra, umesto pune cene od 150 evra.

Kompletna obuka za Digitalni marketing sadrži 5 kurseva: Uvod u digitalni marketing, Digitalni marketing aktivnosti i grane, komunikacija, alati i platforme i analitika i priprema za kampanje. Na kraju obuke se dobija sertifikat. Više informacija o paketu možeš naći ovde, gde takođe upisuješ kurs. Da bi ostvarila popust, unesi promo kod DMMAMA. Cena kursa sa popustom je 39 evra, umesto pune cene od 235 evra.

Kompletna obuka za paket MS Office sadrži 8 kurseva koji će ti pomoći da u potpunosti savladaš MS office program, kao i da dobiješ sertifikat. Ovaj paket kurseva sadrži sve nivoe znanja Excela, Worda i PowerPointa koje ćeš naučiti na ekspertskom nivou. Više informacija o paketu možeš naći ovde, gde takođe upisuješ kurs. Da bi ostvarila popust, unesi promo kod OFISMAMA. Cena kursa sa popustom je 39 evra, umesto pune cene od 303 evra.

Registracija za online kurseve vrši se na sajtu Krojačeve škole. Potrebno je da na linku željene obuke izabereš opciju UPIŠI KURS i da na sledećem koraku uneseš odgovarajući promo kod. Neki od kurseva već imaju neke popuste, ali se najveći popust ostvaruje sa promo kodovima Centra za mame. Kursevi koje kupiš tokom ove akcije ostaju tvoji i nemaju rok trajanja, tako da možeš da učiš kada je tebi zgodno.

Pokloni sebi ili nekoj drugoj mami znanje, zato što ko ima znanje — ima i moć! Iskoristi ovu akciju do 10. marta i uštedi do 90% cene kursa!

Za sva pitanja i dodatne informacije, piši nam na mamaprogramira@centarzamame.rs

 

Srećan ti Međunarodni dan žena!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *