Panel diskusija Pravda za mame preduzetnice

Pozivamo vas da dođete na panel diskusiju Pravda za mame preduzetnice koju Centar za mame organizuje u sklopu istoimenog projekta u okviru programa podrške javnom zagovaranju „Istraži – Osnaži“ koji finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, a sprovodi Trag fondacija.

Projekat Pravda za mame preduzetnice se zalaže da se radni status mama preduzetnica izjednači sa ostalim zaposlenim mamama. Tokom panel diskusije biće predstavljen pravni vodič koji detaljno objašnjava koji zakoni treba da se promene da bi došlo do tog izjednačavanja. Takođe, biće predstavljeni rezultati ankete Upoznajmo mame preduzetnice koju je Centar za mame sproveo tokom februara ove godine. Pored tih predstavljanja, otvoriće se diskusija o narednim koracima koji mogu voditi izjednačavanju radnih uslova mama preduzetnica sa ostalim zaposlenim mamama.

Panel diskusija se održava u Beogradu u Medija centru u ponedeljak 14.marta od 11 časova. Adresa Medija centra je Terazije 3.

Na panelu će se obratiti:

Christopher Leigh, drugi sekretar Ambasade Ujedinjenog Kraljevstva

Biljana Dakić Đorđević, izvršna direktorka Trag fondacija

Prof. dr Sandra Grujičić, v.d. pomoćnica ministarke, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i   socijalna pitanja, Sеktor za rad i zapošljavanjе

Jovana Ružičić, direktorka Centra za mame

Advokat Đorđe A. Popović

Jasmina Mihnjak, psihološkinja i urednica portala Bebac

 

Posle uvodnih obraćanja uslediće diskusija. Ako ste zainteresovani da nam se pridružite molimo vas da se prijavite na info@centarzamame.rs


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *