Kursevi programiranja povoljniji za sve mame

Centar za mame i Krojačeva škola pozivaju mame iz cele Srbije da nauče programiranje koristeći pogodnosti koje im nudi online program Mama programira. Dva online programa, Veliki prasak i program za Frontend developera mamama su dostupni po posebnim cenama.

Kursevi programiranja povoljniji za sve mame

Veliki prasak je početak svega i namenjen je početnicama koje dalje mogu odlučiti da li će se razvijati ka dizajnu ili ka programiranju. Ovo je osnova za bilo kakvo bavljenje webom i mame će na njemu naučiti HTML, CSS, Responsive, Bootstrap, Atom i Rad sa serverima. Više informacija dostupno je na Veliki prasak – početak svega.
Puna cena kursa je 150 evra, ali cena za mame uz korišćenje koda MAMAVP je 100 evra.

FRONTEND DEVELOPER je takođe namenjen početnicama i u njemu se kreće od osnova i dalje se razvija ka JavaScript-u i oblastima koje se traže od frontendovaca. Uključen je i vrlo zahtevan praktičan rad, a po završetku obuke mame mogu konkurisati za pozicije Junior Frontend developera.Više informacija dostupno je na Frontend Developer Online. Puna cena ovog kursa je 450 evra, a cena za mame uz kod MAMAFD je 300 evra.

Oba kursa se mogu platiti u ratama, a obuke mamama ostaju zauvek.

Da bi bolje upoznale sistem rada i učenja online, Centar za mame i Krojač mamama poklanjaju obuku za WordPress instalaciju koja će ih obučiti kako se prave sajtovi u toj aplikaciji. Link ka besplatnom kursu je na WordPress – instalacija.

Ako imate neko pitanje oko ovih obuka, pišite nam na mamaprogramira@centarzamame.rs

Srećno učenje!

Zbog velikog interesovanja, sada nudimo 40% popusta na sve obuke. Više informacija pronađite na ovom linku.

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + 18 =