Prijavite se za besplatnu onlajn školu Mama na mreži

Drage mame, Centar za mame vas poziva da se prijavite i budete polaznica besplatne onlajn škole digitalnog marketinga i odnosa sa javnošću Mama na mreži.

Tokom jednoipomesečne onlajn obuke, imaćete priliku da kroz seriju vebinara i rad sa mentorkama naučite osnove odnosa sa javnošću i marketinga na društvenim mrežama.

Program je namenjen nezaposlenim mamama koje imaju do 35 godina na dan počinjanja obuke (1. oktobar 2017.) i koje u neformalnom obrazovanju vide priliku da svoja dosadašnja znanja oblikuju ili razviju, kao i onima koje žele da se oprobaju u svetu digitalnog marketinga i odnosa sa javnošću.

mama na mreži

Izabrane mame će tokom oktobra i novembra 2017. godine biti u prilici da dva puta nedeljno u trajanju od po 90 do 120 minuta prisustvuju vebinarima, da aktivno učestvuju, postavljaju pitanja i rade na konkretnim primerima i, što je najvažnije, nakon obuke, biće obučene da nude usluge koje su vrlo tražene na tržištu rada. Mame će naučiti kako se pravi komunikaciona strategija, kako se komunicira na društvenim mrežama, kako se vode promotivne kampanje i još mnogo toga! Kurs će se završiti sa predavanjem na temu kako da naučeno primene i da plasiraju svoje usluge putem interneta, za klijente iz čitavog sveta. Na kraju programa, nekoliko mama će biti angažovano na plaćenoj stručnoj praksi pri projektu „Podsticanje zapošljavanja mladih” gde će uz podršku mentorki moći još dodatno da usavrše znanja koja su stekle.

Program „Mama na mreži” organizuje se u okviru projekta „Podsticanje zapošljavanja mladih” koji se sprovodi u okviru Nemačke razvojne saradnje. Projekat realizuje Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije, uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva privrede i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Šta je potrebno da postanem polaznica kursa Mama na mreži?

Da biste se prijavile za učešće u programu potrebno je da ste nezaposlena mama koja ima do 35 godina, da imate i umete da koristite računar i snalazite se na internetu, da imate na raspolaganju oko 6 sati nedeljno i volju da naučite nove stvari. Potrebno je da se obavežete da ćete pohađati sve časove u unapred zakazanim, uglavnom večernjim, terminima.

Iako je ova obuka besplatna za primljene mame, pre početka obuka obavezna je uplata zaloga u iznosu 10,000 RSD koja će po završetku programa biti vraćena svakoj učesnici koja je završila kurs i koja je prisustvovala svim predavanjima. U slučaju da polaznica prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, zalog neće biti vraćen, već se koristiti za podršku radu Centra za mame, udruženja građanki i građana koje se zalaže za prava mama. Sva prava i obaveze organizatora i polaznica definišu se ugovorom koji će biti potpisan pre početka kursa.

Kako da se prijavim?

Zbog ograničenog broja mesta za polaznice, bićemo u prilici da primimo 30 mama koje će u punom kapacitetu završiti obuku. Da biste se prijavile, potrebno je da popunite ovaj onlajn upitnik http://tiny.cc/zx8eny najkasnije do 12. septembra 2017. godine u ponoć. Za sva dodatna pitanja i potrebne informacije budite slobodne da nam pišete na mamanamrezi@centarzamame.rs.


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Prijavite se za besplatnu onlajn školu Mama na mreži”

  1. […] Druga, takođe onlajn obuka, bila je besplatna škola digitalnog marketinga i odnosa sa javnošću Mama na mreži, za koju se prijavilo preko 150 mama iz cele zemlje. Program je bio namenjen nezaposlenim mamama […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *