Centar za mame pokreće telefonsku liniju MamaSOS

Pozivamo volonterke iz Beograda da nam se pridruže!

Drage mame, sa velikim ponosom vas obaveštavamo da pokrećemo telefonsku liniju za podršku mamama MamaSOS.

Telefonska linija počinje sa radom krajem ove godine i biće dostupna svakim radnim danom mamama iz cele zemlje. Pozivanjem linije, mame će imati priliku da razgovaraju sa osobom koja će ih saslušati, razumeti i sa kim će moći da podele kako se osećaju, kao i svoje brige, nedoumice i probleme.

Pozivamo volonterke iz Beograda da nam se pridruže MamaSOS

Pozivamo zainteresovane žene svih godina da se jave i volontiraju u radu linije.

Volonterke su potrebne za telefonski razgovor sa mamama iz sedišta MamaSOS telefonske linije koje će se nalaziti u prostorijama u centru Beograda. Svaka volonterka koja bude izabrana proći će trening gde će steći veštine neophodne za volontiranje na telefonskoj liniji, kao i za pružanje prve pomoći svakoj mami koja se suočava sa izazovom.

Izabrane volonterke biće pozvane na celodnevni petodnevni trening u Beogradu koji će biti održan 20.11, 22.11, 27.11, 28.11. i 4.12. Svih pet dana treninga je obavezno za sve koji se prijave.

MamaSOS linija će u početku raditi radnim danima, od 9 do 15 časova, volonterke će se u tim terminima javljati iz kancelarije u centru Beograda.

Pozivamo volonterke iz Beograda da nam se pridruže!

Od volonterki se očekuje anganžman od 12 časova mesečno, odnosno od 3 sata nedeljno.

Ukoliko volite da razgovarate, umete da saslušate, imate potrebu i želju da nekome pomognete i spremni ste da doprinesete našoj zajedničkoj borbi za dobrobit svih mama, prijavite se ovde.

Drage mame, ovo je ogroman korak za našu organizaciju. Počinjemo od početka, sa velikom željom i još većom ljubavi prema svemu što radimo. Da bi linija zaživela, potrebna nam je vaša pomoć. Ako imate neko pitanje ili nedoumicu pišite nam na info@centarzamame.rs

Projekat MamaSOS je podržan u okviru A1 programa društvene odgovornosti Svet kakav želiš, koji pruža mentorstvo i finansijsku podršku institucijama, organizacijama, inicijativama na nacionalnom nivou, idejama i projektima u području javnog zdravlja, obrazovanja i ekologije. Proizvedeni sadržaj i stavovi izrečeni u okviru projekta su isključiva odgovornost sprovodioca projekta.

Uvek je bolje i uvek si bolje kad ima ko da te sasluša. A kada je mami bolje i dobro, svima nam je.

Pridruži nam se!


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *