Kada ti je potrebna podrška, pozovi MamaSOS na 060 339 3390

MamaSOS telefonska linija za podršku mamama počela je da radi krajem prošle godine!

Ova linija omogućava mamama iz cele zemlje da budu saslušane, da sa nekim porazgovaraju o tome kako se osećaju i daje im priliku da podele svoje brige, nedoumice i probleme. Volonterke savetnice koje su obučene za razgovor na liniji, pružaju mamama emotivnu podršku, saosećanje i razumevanje, što je jedna od najvećih potreba mama u Srbiji.

POZOVI MAMASOS

Ovo je prva linija za podršku mamama koja je ikada pokrenuta u našoj zemlji.

MamaSOS telefon je osmišljen da bude podrška mamama uvek kada osećaju da im je podrška potrebna i mesto gde ih neko sluša, razume i podržava.

Telefonska linija je dostupna mamama iz cele Srbije, za početak, svakim radnim danom od 9 do 15 časova, pozivanjem broja 060/339-3390. Usluge MamaSOS telefonske linije za podršku mamama su besplatne.

Linija je namenjena mamama dece svih uzrasta, mamama koje su se tek porodile, trudnicama koje imaju brige koje bi sa nekim podelile, mamama starije dece, pa čak i bakama, a detalji razgovora, kao i svi podaci koje mama podeli tokom razgovora, ostaju poverljivi.

Mame su najčešće te koje pružaju podršku drugima, a linija MamaSOS je tu da pruži podršku njima.

Uvek je bolje i uvek si bolje kad ima ko da te sasluša. A kada je mami bolje i dobro, svima nam je.

Mame, niste same!

Pozovite 060/339-3390

 

***

Projekat MamaSOS je prepoznat i podržan u okviru programa društvene odgovornosti „Svet kakav želiš“ koji sprovodi kompanija A1 Srbija u partnerstvu sa regionalnom organizacijom Propulsion, pružajući mentorstvo i finansijsku pomoć inicijativama na području javnog zdravlja, obrazovanja i ekologije. Proizvedeni sadržaj i stavovi izrečeni u okviru projekta su isključiva odgovornost sprovodioca projekta.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *